Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentautosender has a deprecated constructor in /mnt/web007/c3/59/54312559/htdocs/smitsite/plugins/content/autosender/autosender.php on line 12  Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /mnt/web007/c3/59/54312559/htdocs/smitsite/plugins/content/mp3browser/getid3/getid3/getid3.php on line 385 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /mnt/web007/c3/59/54312559/htdocs/smitsite/plugins/content/mp3browser/getid3/getid3/getid3.php on line 386

Niet alle informatie op deze website is toegankelijk voor iedereen.

 

Wil je toch alles kunnen lezen, registreer je dan onder aan het menu.

Registratie wordt in principe alleen verleend aan familie en aan goede vrienden. Om die reden kan de webmaster een aanvraag tot registratie weigeren.

 

 

In dit gedeelte staat het leven van Aukje tot aan 1965, verdeeld over verschillende periodes. 

 

 

 

 

In dit gedeelte staat het leven van Jan tot aan 1965, verdeeld over verschillende periodes.

 

 

 

 

  

 Dit gedeelte gaat over de periode vanaf het begin van onze verkering tot heden, ook weer verdeeld over verschillende periodes.

 

 

 

Een chronologisch overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven.

Veel leesplezier!

Leven is sporen achterlaten. Geen mens kan leven zonder dat er iets van zichtbaar achterblijft, als kruimels die we onderweg morsen. Ieders levensweg is in min of meerdere mate te volgen.

Zo is dat ook binnen onze eigen familie. Door de jaren heen hebben we heel veel opwindende, blijde, verdrietige, leuke en avontuurlijke dingen meegemaakt.

Dat is het uitgangspunt van deze rubriek. Een bloemlezing aan herinneringen van elk familielid dat hieraan bijdragen wil !

Eén ding is in ieder geval voor ons beiden wel duidelijk, hoe de omstandigheden ook waren, waar we ons ook bevonden, onze hemelse Vader was daar ook altijd. Dat is voor ons zonder meer de rode draad in ons leven.

Met Samuel kunnen wij daarom zeggen:

Eben-haezer, tot hiertoe heeft ons de HERE geholpen.

En ook:

De HEER zelf gaat voor je uit, Hij zal je bijstaan en geen moment van je zijde wijken. Wees niet bang en laat je door niets ontmoedigen.

Verhalen over gebeurtenissen die zich afgespeeld hebben in onze families voor 1943.